Your search results

Over ons

Wie zijn wij ?

Correct Makelaars is een regionaal actief makelaars kantoor met alle expertise onder een dak. Zo regelen onze gecertificeerde makelaars uw verkoop, aankoop of taxatie en werken wij alleen samen met gecertificeerde en onafhankelijke hypotheek adviseurs. Onze expertise ligt in meerdere soorten vastgoed waarbij de focus voornamelijk ligt op de recreatiebouw.

Als landelijk actief makelaarskantoor focussen wij ons reeds 15 jaar op de recreatieve sector. Wij houden ons onder meer bezig met de aan- en verkoop van exploitatie gebonden onroerend goed in de dag- en verblijfsrecreatieve sector, neem bungalowparken.

Wij als recreatiemakelaar bieden gespecialiseerde begeleiding gedurende het hele traject, van vrijblijvend advies tot de definitieve aan- of verkoop.

Bent U voornemens om uw tweede woning te verkopen, of er een aan te kopen, dan is het van toegevoegde waarde dit door een makelaar te doen die in deze specifieke sector actief is. Een recreatiemakelaar is namelijk goed op de hoogte wat betreft de wet- en regelgeving welke aansluit bij het bezit van een recreatiewoning.

Wij bieden u: