Uw woning verkopen?

Als u plannen heeft om uw vakantiewoning te verkopen wilt u een makelaar met een groot netwerk en deskundigheid op die specifieke sector van de woningmarkt.

Stop met zoeken en nodig ons uit voor een geheel vrijblijvend gesprek. Wij zullen u een gedegen en goed onderbouwd advies geven met betrekken tot de verkoop en zullen u in het gehele traject vanaf de in verkoop name tot aan de overdracht bij de notaris professioneel begeleiden.

Wij stellen een verwachte verkoopopbrengst, een geschikte vraagprijs en de beste strategie voor de verkoop van uw vakantiewoning. Dit eerste advies, inclusief de waardebepaling is geheel gratis want wij werken op basis van NO CURE NO PAY!.

Vul ons contactformulier in zodat wij, zo spoedig mogelijk, contact met u op kunnen nemen. Uiteraard kunt u ook rechtstreeks contact opnemen via 06 – 52414423. Wij staan u graag te woord.

Benodigde gegevens voor de waardebepaling of het opstarten van de verkoop van uw woning;

Om tot een correcte en goed onderbouwde waarde van uw woning te komen vragen wij u op onze afspraak de volgende zaken bij de hand te hebben:

  • Eigendomsbewijs van de woning (ook wel akte van levering genoemd)
  • Plattegronden van de woning (indien aanwezig)
  • Meest recente WOZ- waarde (verstrekt door de eigen gemeente)
  • Recente vernieuwingen, verbouwingen, verrichte reparaties en/ of verrichte onderhoudswerkzaamheden aan de woning (met daarbij behorende jaartallen)
  • Overige bijzonderheden zoals: bekende gebreken, lopende leasecontracten (CV- ketel), overdraagbare garanties, Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW), etc.
  • Huishoudelijk reglement / parkreglement / doorlopende statuten en notulen van de VVE.
  • Jaarverslag en exploïtatiegebroting.

Mocht u bovenstaande informatie niet compleet hebben, dan is dit uiteraard geen probleem. Wij zullen er dan gezamenlijk met u voor zorgen dat we de gewenste informatie zullen bemachtigen.
Graag tot snel!

Correct Makelaars